Religionenes dag i Furuset moske

religionenesdag_oct2016

Religionenes dag har blitt arrangert årlig av Ahmadiyya Muslim Jamaat Norge siden tidlig 1980-tallet. Slik som tidligere år vil også representantene komme sammen i år og belyse et felles emne utfra sin religion og sine hellige skrifter. Arrangementet har til hensikt å skape forståelse på tvers av religionene og gir samtidig muligheten til å sammenligne hva de ulike står for innenfor et gitt emne.

Tema i år er: "Hvordan kan min religion bidra til økt toleranse i samfunnet?"

https://www.facebook.com/events/1180538012007950/

Område for medlemmer

Velkommen

Denne siden er for medlemmer av AMJ Norge. Logg inn her for å få tilgang til medlemssidene. Brukernavnet er basert på ditt AIMS nummer og passordet er det samme som du selv spesifiserte ved førstegangsregistreringen. Husker du ikke ditt brukernavn/passord klikker du på lenken til høyre for å få tilsendt et nytt passord. Har du enda ikke fått tilgang til medlemssidene kan du registrere deg her (velg register fra menyen til høyre). Legg inn dine detaljer slik at vi får verifisert deg som medlem. Du vil deretter få tilsendt videre instrukser på e-post. NB: Medlemmer må være innlogget for å kunne ta den kvartalsvise quiz/prøven. Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for eventuelle spørsmål.

Underkategorier

Velkommen til åpen dag

hver 3. tirsdag i måneden
kl. 18 20

adr. Søren Bulls vei 1, Oslo
tlf. 954 66 383

RadioIslam

FM 107.7

Fleste dager: kl.18-20
Torsdager: kl.18-19

Mer informasjon på:

facebook bw youtube bw  

BETINGELSER FOR BAIYAT (OPPTAGELSE)

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo