Jesus døde i Kashmir

Vi tror at Jesus overlevde korsfestelsen

Jesus sa selv: ”En ond og utro slekt krever tegn; men den skal ikke få noe annet tegn enn Jona-tegnet. For som profeten Jona var tre dager og tre netter i den store fiskens buk, slik skal Menneskesønnen være tre dager og tre netter i jordens dyp.” (Matt 12:39-40 )

I profeten Jonas bok leser vi at Jona var i live mens han var i fiskens buk.

Etter korsfestelsen dro Jesus ut for å preke blant ”de øvrige sauene i Israels folk.”

Jesus var profet for Israels folk (Matt 10:6. Matt 15:24. Luk 19:9-10). Også på Jesu tid var jødene spredt over store deler av verden. Blant annet var det jøder i India og Kina, og etter å ha overlevd korsfestelsen dro Jesus østover for å tale til jødene der (Joh 10:16). Han døde som en gammel mann i Srinagar, en by i Kashmir i India, og der finnes hans grav den dag i dag.

 

 

For mer informasjon om Jesus i India se: www.tombofjesus.com

 

Avisartikler

Jesus dro til India: Ny Tid

Stod han virkelig opp?: Aftenposten

Jesus Kristus liv i India: NRK

 

Dokumentarvideoer

Dokumentarer som diskuterer skjebnen til Jesus og belyser hans reise til India, og opphold i samsvar med Ahmadiyya tro

 

Did Jesus die? - Planet Wild Films, først vist på BBC i 2003 og vist flere ganger over årene - [Del: 1 - 2 - 3 - 4 - 5]

Hidden Story of Jesus - Channel4 dokumentaren fra 2007 - (Relevant fra 00:59:20-1:18:00) - [Del: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Jesus in the Himalayas - Dokumentar fra "The Discovery Channel" - [alternativ link]

Govt of India - Documentary on Jesus in Kashmir

What happend to Jesus 2 000 years ago? - [Del: 1 - 2 - 3]

 

Jesu "andre" komme

Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad (as) ble født i Qadian, en liten landsby i utkanten av et av de mest tilbakeliggende områder i India, i 1835. I 1889 stod han fram som Den utlovede Messias og Mahdi, som en oppfyllelse av profetier i mange religioner. På samme måte som tidligere profeter fikk han gjentatte åpenbaringer fra Gud om at nettopp han var den utlovede reformator hvis komme var ventet i alle de store religionene. Hadhrat Ahmad (as) hevdet at disse hadde gitt ham navn og titler ut fra sine egne hellige skrifter, men at de i virkeligheten omtalte samme person. Buddhistene venter på Buddhas (as) andre komme, hinduene venter på Krishna (as), jødene på Messias (as), og de kristne på Jesu (as) andre komme. I Islam omtales denne frelserskikkelsen som Imam Mahdi og Messias. Hadhrat Ahmad (as) fremla en revolusjonerende redegjørelse om at det ikke ville komme en Buddha (as) til buddhistene, en Krishna (as) til hinduene, en Messias til jødene osv, men at det bare ville komme én person, født på vanlig måte, som ville oppfylle alle disse profetiene.


Dette skulle skje fordi verden var i ferd med å bli globalisert og trengte én universell frelserskikkelse som oppfylte kriteriene fra alle de forskjellige skriftene. Dette var nødvendig fordi alle religioners tilhengere da kunne gjenkjenne ham uten å gå på akkord med sin egen lære. I motsatt fall vil det ikke være mulig å tro på en sann profet sendt av Gud, simpelthen fordi han ikke er omtalt i ens egen skrift. Hadhrat Ahmad (as) ble som alle tidligere profeter hånet og forfulgt for sin erklæring om å være en profet. Men, som tidligere profeter viste han standhaftighet og fortsatte å lære bort det han hadde fått fra Gud. I 1889 grunnla han etter guddommelig instruks Ahmadiyyabevegelsen. På den tiden hadde Hadhrat Ahmad (as) bare et fåtall tilhengere. Men han hadde fått mange løfter av Gud, deriblant «Jeg skal spre ditt budskap til alle verdens hjørner». Hadhrat Ahmad (as) døde i 1908. Da hadde han ca. 400 000 tilhengere.

 

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo