Copyright  ahmadiyya.no

Dette er den offisielle nettsiden til Ahmadiyya Muslim Jamaat Norge. Den offisielle nettsiden til Ahmadiyya Muslim Jamaat er www.alislam.org.

Denne nettsiden er en informasjonstjeneste for allmennheten i Norge. Innholdet og synspunkter på denne siden tilhører ahmadiyya.no og reflekterer ikke nødvendigvis holdningene til andre enkeltindivider eller den verdensomspennende Ahmadiyya Muslim Jamaat.

Forøvrig er Ahmadiyya Muslim Jamaats offisielle synspunkter de samme som følger av læren i Islam, og hos den Hellige Profeten, den Utlovede Messias og lederen for den verdensomspennende organisasjonen.

Bruken av denne nettsiden (ahmadiyya.no) er underlagt følgende regler og betingelser. Vennligst les nøye igjennom disse reglene da bruken av nettsiden ville innebære en aksept av disse. Vi forbeholder oss retten til enhver tid å kunne endre eller modifisere bruksbetingelsene.

Materialet på denne nettsiden er beskyttet etter åndsverklovens bestemmelser, og etter annen norsk lov.

Utskrifter fra ahmadiyya.no er kun tillat for personlig bruk eller for bruk i undervisning. Alle utskrifter må bære opphavsrettighethavers navn, og må på ingen måte utgis for å være ens eget arbeid.

Det er tillat å kopiere fra nettsiden til det formål å forkynne Islams og Ahmadiyyats budskap. Vi forbeholder oss enerett til å fremstille eksemplarer av våre nettsider, og til å gjøre nettsidene tilgjengelige for allmennheten. Nettsidene kan derfor ikke reproduseres, republiseres, lastes ned eller på noen annen måte gjengis eller overføres, uten etter særsklit avtale med ahmadiyya.no.

Alle mediefiler på ahmadiyya.no er beskyttet etter opphavsrettslige bestemmelser. Det er ikke tillat under noen omstendigheter å reprodusere, ta opptak av, publisere, offentlig fremvise eller distribuere filene (inkludert, men ikke begrenset til, .ra eller .rm filer) som er gjort tilgjengelige på nettsiden.

Ahmadiyya.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider det lenkes til.

Kopiering eller nedlasting i strid med betingelsene kan medføre erstatnings- og/eller straffansvar.

Spørsmål eller rapporter om brudd på betingelsene kan rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Takk for ditt samarbeid!