Hvorfor er jeg ahmadi? – Introduksjon

Vår kjære Hudooraba sitt ønske er at enhver ahmadi skal være helt klar over `hvorfor de er ahmadi` og `hva den Utlovde Messiasas hevder`.

Dette er noe som må bli forstått fra en veldig ung alder og noe som alle må være innprentet i oss alle, noe vi bør være stolte av.

Ahmadiyya-menigheten ble grunnlagt av Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad, fred være med han, den utlovde Messias og Mahdi, etter å ha blitt rettledet av Allah. Vi er muslimer og etterfølgere av vår kjære profet, den hellige Profeten Muhammad, Allahs fred og velsignelser være med han. Vi mener at vi holder oss fast ved den rette vei og er sanne tilhengere av Allah, den alene og eneste Gud.

Det er sørgelig at noen villedete og ofte ondskapsfulle muslimer har hindret vårt budskap av det sanne islam å bli hørt. Og de forfølger oss. De går så langt som å erklære oss ikke-muslimer ved hjelp av loven. Men dette er ikke riktig og vi har Allahs hjelp og støtte.

Du bør ikke være redd, men heller stolt av at du er en ahmadi-muslim. Du bør forstå det Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad, fred være med han, hevder og informere andre om hva du tror på. Du er en sann muslim, en som har underkastet seg Allah og en som alltid strever med å behage Allah. En som prioriterer Allah foran alle og alt.

Du bør studere din tro og handle etter dens lære. Husk alltid på hva og hvem du er, en ahmadi-muslim. Vær stolt av det fordi du er en av de utvalgte som har i oppgave å vise alle hvem som adlyder Allah og er Hans sanne tilhenger. Stol alltid på Allah og vær trofast under alle livets prøvelser. Hold alltid fast til Allahs bok, den Ærverdige Koranen og la den alltid være din rettleder gjennom livet. Vær trofast mot Kalifen, som er Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad, fred være med han, sin representant som fortsetter å spre Allahs budskap til menneskeheten.

Til slutt, glem aldri å be dine fem daglig bønner.

”Og når Mine tjenere spør deg om Meg, så (si): Jeg er nær. Jeg svarer den bedendes bønn, når han påkaller Meg. Derfor skal de høre på Meg og tro på Meg, for at de skal følge den rette vei.”

Den Ærverdige Koranen kapittel 2 vers 187

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo