Påstandene til den Utlovde Messias

Så hva påstår den Utlovde Messias, fred være med han? Vår kjære og Hellige Profet Muhammad Mustafa (den utvalgte), Allahs fred og velsignelser være med han, fortalte oss at Hadhrat Isa (Jesus), fred være med han, vil komme frem, og det vil også være imam mahdis komme.

Selvfølgelig forventet den hellige Profetens, Allahs fred og velsignelser være med han, sine disipler at de skulle komme med en gang. Men den Hellige Profeten, Allahs fred og velsignelser være med han, fortalte oss at de vil komme i senere tid, når islam ville være i en forferdelig tilstand.

Muslimene har siden den gang ventet på disse to personlighetenes komme på jorden. Ahmadi muslimer mener derimot at de allerede har kommet. Dette er åndelige titler som ble oppfylt med Mirza Ghulam Ahmad, fred være med han, sitt komme. Han fikk åpenbaring av Allah om at han var den sanne til å hevde å ha begge disse åndelige titlene.        

Dette er forskjellen mellom ahmadi-muslimer og ikke-ahmadi muslimer. Vi har akseptert oppfyllelsen av disse hevdelsene i ett individ, mens ikke-ahmadi muslimer fremdeles venter på to separate skikkelser.

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo