Hvorfor har ikke Den utlovde Messias blitt akseptert?

Dessverre har dette alltid vært tilfelle når en profet kommer til verden. Vi kan lese i den Ærverdige Koranen om hver advent av en profet og vi vil se samme mønster. Profeten har kommet for å rettlede folket, men uheldigvis vil ikke folket bli rettledet. De mener de er på den rette vei og vil ikke høre på profeten. De avviser ham og forfølger hans tilhengere.

Hva skjedde med vår kjære Ærverdige Profet, må Allahs fred og velsignelser være med han, da han ga Allahs budskap til hans folk? Avviste ikke Quraish ham, mishandlet og tvang ham til å forlate? Var ikke den Ærverdige Profeten, Allahs fred og velsignelser være med han, en snill mann; var ikke budskapet hans også godt? Men folket ville ikke høre på hamog heller ikke akseptere Allahs budskap.

Hva skjedde med Hadhrat Isa (Jesus), fred være med han, da han brakte Allahs budskap til jødene? Avviste de ham ikke, forfulgte hamog prøvde å drepe ham? Var ikke Hadhrat Isa, fred være med han, et godt menneske, og var ikke budskapet hans også godt? Slik var det med alle profeter. Til tross for at de var gode og fromme menn som brakte Allahs budskap, ble de avvist og forfulgt av folk. Den Ærverdige Koranen forteller at alle profeter har blitt hånet av deres folk:

”Ve (Mine) tjenere, det kommer ikke noen sendebud til dem, uten at de spotter ham”. (Den Ærverdige Koranen, Kapittel 36, vers 31)

Det er slik i dag også. Til tross for at Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad, fred være med han, var sent av Allah; vil ikke folk bli fortalt at de ikke følger islam på den rette måten, dermed motsetter de seg ham. Men husk at Allah er med ham slik det er foreskrevet i den Ærverdige Koranen:

”…Og de la planer, men Allah la en motplan, og Allah er den Beste av planleggerne. (Den Ærverdige Koranen, Kapittel 8, vers 31)

 Alhamdulillah, Allah støtter Ahmadiyyat. Selv om denne sekten bare begynte med en mann, har antallet økt og økt og spredt seg over hele verden med Allahs hjelp. Det vil fortsette å øke helt til majoriteten av menneskene i verden har akseptert islam, Inshallah.  

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo