AMJ fordømmer på det sterkeste brutale terrorangrep i Brussel

Pressemelding
23 mars 2016

Ahmadiyya Muslim Jamaat Norge fordømmer på det sterkeste mandagens brutale terrorangrep i Brussel, hvor minst 30 uskyldige mennesker mistet sine liv. Vår dypeste medfølelse går til disse ofrenes etterlatte, familie og venner, som har mistet sine kjære på en slik grusom måte. Våre tanker og bønner går til dem. Måtte Gud gi dem, og den belgiske nasjon styrke i disse tøffe og sorgfulle dager.

At et slikt barbari ble gjort i den barmhjertige Guds navn er ikke bare fullstendig i strid med islams lære, men noe som enhver troende muslim burde forkaste som noe diabolsk. Koranen lærer oss at det å drepe ett uskyldig menneske er som å drepe hele menneskeheten.

Vi håper de skyldige raskt blir funnet og brakt for retten. En viktig del av kampen mot ekstremisme ligger i å fastholde visjonen om det menneskelige fellesskap, på tvers av kultur, religion og etnisitet; dette burde være vårt svar mot alle former for ekstremisme.

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo