Kan muslimer integreres i vestlige samfunn?

AMJ Norge tar opp tema: Kan muslimer integreres i vestlige samfunn?

AMJ Norge holder sitt 34. årlige sammenkomst på Furuset moské (Baitun Nasr); Nordens største moske den 17. og 18. september 2016. Vi har gleden av å invitere pressen til en spesiell samling.

Norge, Oslo, 01. september 2016: I tillegg til hilsener, foredrag og utstilling så holder vi en spesiell samling KUN for pressen for å diskutere den stadig økende kløften mellom muslimer og storsamfunnet. Her vil vi ta opp behovet for reformasjon blant muslimer i en stadig farligere verden ut ifra hva islam sier om integrering av muslimer i samfunnet. Vi ser det som helt nødvendig at religion også kommer på banen med sine løsninger knyttet opp mot disse utfordringene siden så mange mennesker i verden har tilhørighet til en tro. Det vil også være anledning til å stille spørsmål om temaer som hijab, radikalisering, ekstremisme, m.m.

Til informasjon får AMJ Norge også besøk av Jan Tore Sanner; Kommunal og Moderniseringsminister, Bård Folke Fredriksen; statssekretær i Kulturdepartementet og noen representanter fra Kirke, utdannings- og forskningskomiteen under arrangementet. Vi oppfordrer pressen til å være med.

Velkommen til en sosial og kunnskapsrik pressesamling søndag den 18. september fra kl. 14:30 til 16:00 der pressen også får anledning til å treffe den nyvalgte nasjonale lederen for AMJ Norge. Seansen etterfølges med eksotisk mat hos Norges eldste muslimske menighet, som står for motto:

«Kjærlighet til alle, ikke hat mot noen»

https://www.ntbinfo.no/pressemelding/amj-norge-tar-opp-tema-kan-muslimer-integreres-i-vestlige-samfunn?publisherId=12100517&releaseId=12100565

 

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo