Fordømmer IS

Ahmadiyya Muslim Jamaat Norge tar sterk avstand fra IS og fordømmer organisasjonens handlinger som begås mot menneskeheten.

Mirza Masroor Ahmad er overhodet for den verdensomspennende Ahmadiyya Muslim Jamaat. Om IS og situasjonen i Irak har han sagt:

“Handlingene og uttalelsene til IS og andre ekstremister, som gir seg ut for å representere islam mens de sprer hat og vold, er helt i strid med islams fredelige lære. Hvis noen blant lokalbefolkningen er misfornøyde og føler at den irakiske regjeringen har vært urettferdig og grusom, så rettferdiggjør det likevel ikke noen form for terrorisme eller ekstremisme. Islam tillater en ikke å svare grusomhet med ytterligere grusomhet. All grusomhet er galt, og skal fordømmes."

Se mer omtale her: http://youtu.be/Aw9p1ZLufgc

AMJ har gjennom hele sin historie argumentert mot å bruke sverd for å spre islam. Mottoet "kjærlighet for alle, ikke hat mot noen", er noe alle våre medlemmer stiller seg bak. Vi ønsker derfor å formidle vårt budskap uten noen form for uro eller demonstrering.

https://soundcloud.com/radiosor/imam-yasir-fawzi

 

Velkommen til åpen dag

hver 3. tirsdag i måneden
kl. 18 20

adr. Søren Bulls vei 1, Oslo
tlf. 954 66 383

RadioIslam

FM 107.7

Fleste dager: kl.18-20
Torsdager: kl.18-19

Mer informasjon på:

facebook bw youtube bw  

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo