Ta kontakt med oss på +47 412 35 366

Ahmadiyya deltok på tros- og livssynsuken i Tønsberg

By on in Nyheter
0

Den 17. september 2022 deltok Ahmadiyya Muslimsk Trossamfunn på Tros- og livssynsuken i Tønsberg sammen med flere ulike religioner og livssyn.

Her var det både stands med gratis matutdeling og mulighet til å bli kjent med nye mennesker med en annen tros- og livssynsbakgrunn. Arrangementet fant sted ved kjøpesenteret på Farmandstredet og varte fra kl. 11:00-16:00.

Takknemlige for å kunne delta

Vi er takknemlige for å kunne delta på denne begivenheten. Det ga oss mulighet til å informere om vår tolkning av den fredelige læren i Islam. Vi delte ut bøker og pamfletter, og fikk pratet med mennesker som hadde interesse for religion og livssyn. Noen av oss ble opptatt med å servere mat til de som ønsket seg noe eksotisk. Ikke minst ble vi bedre kjent med mange andre og fikk lytte til deres tro og meninger. Både stemningen og været var på topp under hele arrangementet.

Blasfemi og sharialover

Mange av de som besøkte vår stand var opptatt av islams lære om blasfemi, straff for frafall og sharialover. Det førte til mange interessante samtaler og diskusjoner gjennom hele arrangementet. En av de besøkende satte pris på vårt budskap og fokus på det som er felles i våre tro, nemlig troen på den ene og samme Gud. En annen besøkende roste vår tolkning av islam knyttet til blasfemi og straff for frafall innen islam, og poengterte at det var et fint budskap.

Fred i verden?

En annen var opptatt av hvordan verdenssamfunnet kunne oppnå fred. Da fikk han boken Verdenskrise og veien til fred. Han satte stor pris på det og lovet å lese gjennom boken.

På standen fikk vi utdelt flere eksemplarer av Koranen med norsk oversettelse, Verdenskrise og veien til fred, Islamske grunntanker, Jesus i India, og Kristendommen – en reise fra fakta til diktning.

Eksotisk mat

Vi fikk også gleden av å servere Lam biryani sammen med brus og sjokolade. Mer enn 200 porsjoner ble utdelt, og vi fikk mange positive tilbakemeldinger.

Vi gleder oss allerede til neste års arrangement!

Om forfatteren

View all posts by