Ta kontakt med oss på +47 412 35 366

Jesus i India

Denne boken er en beretning om Jesu befrielse fra døden på korset, og hans påfølgende reise til det indiske subkontinentet på leting etter de ti tapte stammer av Israel som tidligere hadde bosatt seg der.

Bestill nå!
Beskrivelse

Dette heftet er norsk oversettelse av avhandlingen Masih hindustain mein (urdu) skrevet av Hadrat Mirza Ghulam Ahmad. I hefte fremheves synet om at Jesus overlevde korsfestelsen, forlot Judea og migrerte østover for å fortsette sitt oppdrag knyttet til «Tapte stammer av Israel». Den foreslåtte ruten går gjennom Persia og Afghanistan, og ender til slutt i Kashmir hvor Jesus døde en naturlig og hederlig død i en høy alder

Forfatteren har anvendt tekstanalyse av både evangelier og islamske kilder – Koranen og hadith. I tillegg har han bygget på medisinsk og historisk materiale, inkludert gamle buddhistiske opptegnelser, for å argumentere for sin sak. Denne boken var – og fremdeles er – en epokegjørende og kataklysmisk bok. Det forvandlet det teologiske landskapet til jødedommen, paulinsk kristendom og konvensjonell islam.

Bokdetaljer
Forfatter:
Språk: Norsk
Emner: Buddhisme, Jesus, Jødedom, Kristendom, Medisin
Utgiver: Ahmadiyya Muslimsk Trossamfunn
Utgivelsesår: 1999
ISBN: 9781853726729
Bestill nå