Ta kontakt med oss på +47 412 35 366

Filosofien i islams lære

Boken gir et stillferdig og grundig bilde av islam, som er ganske annerledes enn det de fleste i vår del av verden har dannet seg. Boken gir svar på essensielle spørsmål som er like viktige i dag som da boken ble forfattet.

Bestill nå!
Beskrivelse

Denne boken var Hadrat Mirza Ghulam Ahmad sitt bidrag til den store inter-religiøse konferansen i Lahore i 1896.

Den gir et nytt innblikk i hvordan islam svarer på følgende grunnleggende eksistensielle spørsmål:

1. Menneskets fysiske, åndelige og moralske stadium.

2. Hvordan er menneskets tilstand etter døden?

3. Målet for menneskets liv, og midlene til å nå det.

4. Virkningen av lovens praktiske forordninger i dette liv og det kommende.

5. Kilder til erkjennelse av det guddommelige.

Tekster fra Koranen er gjengitt både på arabisk og norsk.

Bokdetaljer
Forfatter:
Språk: Norsk
Emne: Islam
Utgiver: Ahmadiyya Muslimsk Trossamfunn
Utgivelsesår: 1994
ISBN: 9788290845143
Omtaler
I Vesten ser vi ut til å stole på uvitenhet som vårt grunnlag for å forstå kulturer som er forskjellige fra våre. Folk fyller hullene i sin kunnskap med uansett skjevhet de selv måtte ha, hva som er på kveldsnyheter eller på et nettsted som samsvarer med deres partiske oppfatninger. Denne boken hjalp meg med å øke min forståelse av en religion som er annerledes enn min. En forståelse som ikke er basert på villedende uvitenhet.
For de ikke-troende gir denne boken et godt grunnlag av røttene og begrepene til islam, og forhåpentligvis et perspektiv som skiller mellom islam og ekstremistene.
Det ser ut til alle er opptatt av islam i disse dager. For de fleste i vesten er islam lite kjent, religion som de fleste vestlige ikke vet noe annet om enn hva som blir fremstilt på kveldsnyhetene. Dette er virkelig en av de bedre bøkene som forklarer hva islam og muslimer tror og ikke tror på. Hvis du er interessert i islam og hva den lærer, og hva den tror og ikke tror, hvorfor muslimer opptrer slik som de gjør, gjør denne boken en virkelig god jobb med å forklare Islams grunnleggende tanker.
Bestill nå